Naschoolse opvang (NSO)

Naschoolse opvang (NSO)

De naschoolse opvang  beschikt over twee eigen lokalen.

Welschap Kinderopvang verzorgt naschoolse opvang (NSO); een inpandige, kleinschalige NSO. In een huislijke omgeving worden de kinderen iedere dag opgevangen door een vast team van drie pedagogisch medewerkers.

Welschap Kinderopvang is een ervaren aanbieder van kinderopvang en HKZ gecertificeerd. Dit merkt u als ouder aan een herkenbare en heldere werkwijze en de aandacht voor het blijven verbeteren van de opvangkwaliteit. De medewerkers zijn betrokken, enthousiast en bezorgen uw kind ontspanning en plezier na schooltijd.              

De NSO heeft een afwisselend activiteitenaanbod aan de hand van thema’s met o.a. workshops en uitstapjes. Daarnaast is er structureel aandacht voor spel en bewegen onder leiding van een professionele sportcoördinator.

Houdt uw kind van sport & spel? Overweegt u dan onze NSO Sportief&Zo! of SalamanderSportief. Daar is dagelijks iets te doen op sportief gebied. U leest meer over de mogelijkheden hiervan op onze website www.welschapkinderopvang.nl.

Welschap Kinderopvang biedt:

1.      Voor- en naschoolse opvang (gedurende 40 weken)

2.      Opvang tijdens schoolvakanties (gedurende 9 of 11 weken)

3.      Een combinatie van bovenstaande pakketten (gedurende 49 of 51 weken).

Aanvullend kunt u terecht voor incidentele extra opvang, zoals tijdens vrije dagen van het onderwijs.

Afhankelijk van uw inkomen, vergoedt de belastingdienst een deel van de kosten voor kinderopvang.

Wilt u vrijblijvend eens kijken? Neemt u dan contact op met Tessa van der Linden, e-mail: tessa.vanderlinden@welschap.nl

Voor informatie, tarieven en inschrijven verwijzen we u naar www.welschapkinderopvang.nl.