GROEP 5

Groep 5  MET JUF GERDA EN JUF MARLEEN 

Bos excursie!

Vandaag 17 oktober is de groep met de vader van Ynse op pad geweest in het bos! Er zijn brandnetels geproefd, paddenstoelen bekeken en geroken, blaadjes gezocht en geleerd dat je met een stengel je tanden kunt poetsen! Natuurlijk is er ook flink in bomen geklommen en hebben we onderweg ons 10 uur hapje en drankje genomen! Een ontzettend leuke en leerzame ochtend!

Kinderboekenweek!

De winnaars van de griffels zijn dit jaar geworden: Jasmijn goud en Nikita zilver, de winnaar van de gouden penseel is Luca, van de zilveren penseel Felix! Gefeliciteerd!

Dans workshop! 

Wat een beweging en wat een energie! De kinderen gingen er vol voor tijdens de dans workshop! En niet alleen dansen, sommige nummers zongen ze letterlijk mee!!

 

Tafeldiploma!

En ja hoor….. juf Nathalie, heeft vandaag het eerste tafeldiploma aan Felix kunnen geven! Tafel 1 t/m 10 door elkaar!! Gefeliciteerd Felix!

Het ziekenhuis!

Het eerste Staal taal thema zit er al weer op! Het thema ging over het ziekenhuis. Er zijn twee gastlessen geweest, over de ambulance en over werken in het ziekenhuis. Ook hebben we veel woorden geleerd die met het ziekenhuis te maken hebben! Op naar het volgende thema over de nacht!

Rekenles!

Rekenles in groep 5 op de chromebooks!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.