GROEP 2/3

Groep 2/3 met juf Elien en juf Marleen

Pizza bakken!!

Als afsluiting van ons thema de Pizzeria, pizza’s gebakken. De hele klas was omgebouwd tot pizzeria. Er is een hoop geleerd dit thema want ze waren heerlijk!!

100 dagen feest!

Vandaag woensdag 3 juli was het 100 dagenfeest in groep 2-3. We hebben meegedaan met het project 100 dagen slimmer. Na de kerstvakantie hebben wij iedere dag geteld en vandaag zijn we precies 100 dagen slimmer, dus tijd voor een feestje!

Werken en eten in de pizzeria!

Schoolreisje naar sprookjes wonderland!
 

Lentefeest!

De donderdag voor de vakantie, hebben de kinderen een gezellig lente feest gehad. Er moesten eieren gezocht worden, waar een woord in zat, deze moest ook genoteerd worden. In de klas hebben we eitje tik gespeeld en als lunch hebben we heerlijke hapjes gegeten, gemaakt door de ouderraad!

Rekenspelletjes op het plein!

Samen met groep 3 hebben we rekenspelletjes op het plein gedaan. Er is heel hard gewerkt, om alle rekenopdrachten op te lossen!

Tosti dag!

Eind maart had onze groep weer een tosti dag! Wat was het weer smullen!!

De ambulance!

Vandaag was de ambulance op bezoek in groep 2-3!
We mochten allemaal in de ambulance kijken en op de brancard liggen. In de klas kreeg Dex zuurstof toegediend en hebben we naar Calvins hart geluisterd.
Het was super!

Kerstfeest!

Donderdag 20 december, in de avond naar school om het kerstfeest te vieren. Heerlijke hapjes, een gezellige klas en natuurlijk kwam ook nog de kerstman op bezoek!

Sinterklaas feest!

Pieten in de klas, is natuurlijk altijd feest!

Bezoek aan de bibliotheek!

We hebben een bezoek gebracht aan de bibliotheek gebracht en een les over “Jubelientje” gehad!

Pepernoten bakken!

Wat leuk om te doen en wat ruikt het heerlijk in de school! Zelf pepernoten bakken!!

Huisartsen hoek!

Wat de kinderen allemaal vandaag gehoord hebben wordt in de huisartsen hoek flink nagespeeld!!

Project huisarts!

Wanneer ga je naar de huisarts, wat zijn je klachten, wat kan de huisarts daar aan doen! Allemaal hadden ze wel wat te vertellen over ziek zijn, bij de huisarts geweest of benoemen wat ze allemaal voor instrumenten zagen! In het kader van het project huisarts een gastles vandaag door Hans!

Kinderboekenweek!

De winnaars van de gouden en zilveren penseel! Gefeliciteerd!

Dans workshop!

Na het bezoek aan de dierenwinkel ook nog een dans workshop! Wat een verwennerij vandaag!

Bezoek aan de dierenwinkel!

Dit zijn de foto’s van ons bezoek aan de dierenwinkel. We hebben daar een speurtocht gedaan op zoek naar verschillende dieren. Daarna mochten Britt en Gijs achter de kassa om af te rekenen.